Превишила е властта с цел набавяне на имотна облагаСпециализираната прокуратура започна действия

...
Превишила е властта с цел набавяне на имотна облагаСпециализираната прокуратура започна действия
Коментари Харесай

Митничарка №1 на Севлиево задържана

Превишила е властта с цел набавяне на имотна полза
Специализираната прокуратура стартира дейности по следствието в Митническото бюро в Севлиево по досъдебно произвеждане за настояща от началото на 2017 година проведена незаконна група с присъединяване на длъжностно лице - шеф на Митническото бюро Севлиево, оповестиха от държавното обвиняване.

В хода на следствието са събрани доказателства за това, че началникът на бюрото е направила закононарушение по работа, изразяващо се в превишаване на властта за да набави за сина си имотна полза.

В качеството си на длъжностно лице тя се е обаждала на сътрудници от митническия пункт в Горна Оряховица и е упорствала от тяхна страна да бъде позволен мним експорт на камиони в интерес на сдружение, благосъстоятелност на сина й.

Отделно от това са събрани доказателства, че началникът на Митническото бюро в Севлиево е помогнала на разположение, което е държало в дома си акцизни артикули без бандерол, да избегне наказателно гонене, като го е предизвестила за идна инспекция от органите на митницата.

Към момента са арестувани три лица, на които следва да бъдат повдигнати обвинявания. Това са началникът на Митическо бюро Севлиево, нейният наследник и лицето, по отношение на който тя е спомогнала да бъде осуетено наказателно гонене.

Събират се доказателства за виновността и на други лица.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР